Χειροπέδες σε αλλοδαπό στα Γιάννενα για διακίνηση ναρκωτικών 

on .

NARKOTIKA IOANNINA

• Στα Γιάννενα συνελήφθη βραδινές ώρες αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, κατά τον οποίο ο κατηγορούμενος πρόβαλε σθεναρή αντίσταση εναντίον των αστυνομικών, βρέθηκε εντός ταξιδιωτικού σάκου που έφερε και κατασχέθηκε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.100 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.  

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή από σούπερ μάρκετ

• Δύο γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για κλοπή, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Γιάννενα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων, ύστερα από καταγγελία υπευθύνου σούπερ μάρκετ για κλοπή από το κατάστημα ειδών διατροφής αξίας 260 ευρώ, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τις κατηγορούμενες. 

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των προϊόντων που είχαν αφαιρέσει και αποκρύψει στα ρούχα τους, αφού τα υπόλοιπα τα είχαν παραδώσει όταν είχαν γίνει αντιληπτές από υπαλλήλους του καταστήματος και πριν τραπούν σε φυγή από αυτό. 

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου στην Κακαβιά 

• Χθες τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς αλλοδαπός διωκόμενος.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διαδικασία εισόδου του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών  για κλοπή, με ποινή φυλάκισης 10 μηνών.