Η 26η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων της ΒΔ Ελλάδας

on .

26H SYNANTHSH REYMATOLOGWN

Η 26η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος θα λάβει χώρα αύριο, Παρασκευή και μεθαύριο, Σάββατο στο Ξενοδοχείο «Du Lac». Τη Συνάντηση διοργανώνουν η Ρευματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Εταιρεία Ρευματολογικών Νοσημάτων ΒΔ Ελλάδος. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος και πραγματοποιείται με επιστημονικά υπεύθυνη την καθηγήτρια Ρευματολογίας Π. Βούλγαρη.

Φέτος το πρόγραμμα καινοτομεί φιλοξενώντας ειδική ενότητα αφιερωμένη στην Εκπαίδευση σε Ενδοαρθρικές Ενέσεις σε Προπλάσματα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν στην πραγματοποίηση των Ενδοαρθρικών ενέσεων σε κατάλληλα προπλάσματα.  Η εκδήλωση απευθύνεται σε ειδικευόμενους και νέους ειδικευμένους γιατρούς, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που θέλουν να ενισχύσουν την γνώση τους συνδυάζοντας την θεωρία με την πρακτική άσκηση.  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο, στις 13.00 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο και ώρα 19.00. 

*Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η παρακολούθηση πιστοποιείται με 15,5 Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (δωρεάν) μέσω της φόρμας εγγραφής που είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.rheumatology-ioannina.gr/.