Συνελήφθησαν για μεταφορά παράτυπου μετανάστη

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά παράτυπου μετανάστη, παράνομη είσοδο στη χώρα και οδήγηση οχήματος χωρίς σχετική άδεια ικανότητας, σχηματίστηκε σε βάρος δυο ημεδαπών που συνελήφθησαν σε περιοχή των Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, οι  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας εντόπισαν ημεδαπό να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού συνεργού του, χωρίς να είναι κάτοχος σχετικής άδειας ικανότητας και να επιβαίνει σε αυτό παράτυπος μετανάστης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός είχε παραλάβει τον αλλοδαπό από την Κόνιτσα προκειμένου να τον μεταφέρει στα Ιωάννινα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Χρωστούσε ποινή φυλάκισης για πλαστογραφία

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου Κυκλάδων με ποινή φυλάκισης 6 μηνών για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού που συνελήφθη στο στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς. Στη σύλληψη του αλλοδαπού προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς.