Εβδομάδα Άσκησης στην Μικροχειρουργική

on .

EBDOMADA ASKHSH MIKROXEIROYRGIKHS

• Το εργαστήριο Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει έως τις 19 Ιανουαρίου την 51η Εβδομάδα Άσκησης στην Μικροχειρουργική.

Οι Εκπαιδευτικές Εβδομάδες Μικροχειρουργικής αποτελούν μοναδικό θεσμό πανελλαδικά προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στη Μικροχειρουργική για Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, Ουρολόγους, Νευροχειρουργούς, και άλλες Χειρουργικές ειδικότητες. Με τη σπουδαία δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γίνεται επανεκκίνηση του θεσμού που θα επιτρέψει σε όλους τους ειδικευόμενους χειρουργούς να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Υπεύθυνος του Επιστημονικού Προγράμματος των Εβδομάδων Μικροχειρουργικής είναι ο καθηγητής και Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αναστάσιος Κορομπίλιας. Οι Εκπαιδευτικές Εβδομάδες Μικροχειρουργικής υλοποιούνται σε συνεργασία με την Α΄ Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.