Βραβεύτηκαν επίλεκτοι αθλητές του Τένις

on .

TENIS

• Τους επίλεκτους αθλητές της, μέλη των Εθνικών Ομάδων, Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Πρέβεζα και Αλεξ. Σκορίλα από τα Γιάννενα βράβευσε η Δ' Ένωση Σωματείων ΒΔ Ελλάδος και η Ακαδημία  Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Serai σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους του τένις, που τίμησαν τους δύο αθλητές.

Το βραβείο στην Δέσποινα, το οποίο παρέλαβε η μητέρα της, παρέδωσε ο κ. Σπύρος Ζαννιάς με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Τον Αλέξανδρο βράβευσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΦΟΑ), κ. Δημήτριος Σταματιάδης. Επίσης, βραβεύτηκε η αθλήτρια του Σωματείου Α.Α. Ιωαννίνων, Άρτεμις Ρούτση για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2023 World Deaf Youth Tennis), όπου κατέλαβε και την τέταρτη θέση στα μικτά διπλά.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Δ' Ένωσης Αντισφαίρισης Δημ. Κοτσαρίνης Δημήτριος, ο Χ. Λαζάνης και ο Κων. Κίτσιος εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου, ο Π. Παλάσχας Πέτρος εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και εκπρόσωποι πολλών Σωματείων της Ένωσης.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου από την Πρόεδρο κ. Φρειδερίκη Παππά.