Το κυκλοφοριακό επί τάπητος χθες στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

on .

MPEGKAS DIOIKHTHS TROXAIAS

• Την ευκαιρία να συζητήσουν ορισμένα βασικά ζητήματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Τροχαίας είχαν χθες το πρωί στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας με τον διοικητή της Τροχαίας Ιωαννίνων Γρηγόρη Καρρά. 

Μεταξύ άλλων στο τραπέζι της συζήτησης από μεριάς του κ. Καρρά τέθηκαν το ωράριο και οι θέσεις φορτοεκφόρτωσης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης καθώς και η διευθέτηση της κίνησης και της φορτοεκφόρτωσης στο δίκτυο των πεζοδρόμων. Επίσης, η ολοκλήρωση των σημάνσεων και των κάθετων διαγραμμίσεων, η καλύτερη σήμανση εντός του κάστρου και η δημιουργία χώρων στάθμευσης περιμετρικά της πόλης, με ταυτόχρονη κυκλική δημοτική συγκοινωνία. 

Από την πλευρά του, ο Θ. Μπέγκας εξέφρασε τη σιγουριά του πως από κοινού θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι δράσεις που απαιτούνται προκειμένου να δοθούν λύσεις σε μια σειρά θεμάτων που χρίζουν αντιμετώπισης. «Πάγια θέση μας είναι πως για να παρέχουμε στους πολίτες ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα κινητικότητας και κυκλοφορίας οδηγός μας πρέπει να είναι το ΣΒΑΚ», δήλωσε σχετικά.