Σε καθολική αποχή από χθες οι δικηγόροι των Ιωαννίνων

on .

DIKASTIKO MEGARO

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν επαγγελματικοί φορείς που αντιδρούν στο φορολογικό Νομοσχέδιο, καλώντας την Κυβέρνηση να επανεξετάσει τις διατάξεις και να μην προχωρήσει σε οριζόντια μέτρα.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων από χθες βρίσκεται ήδη σε αποχή, η οποία λήγει αύριο, Τετάρτη. Η απόφαση αφορά και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, που συμμετέχουν ως μέλη σε Επιτροπές.

Στο μεταξύ η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε αποχή από δίκες συμφερόντων του Δημοσίου (Δημόσιο, ΝΠΔΔ, ευρύτερος δημόσιος τομέας) μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, γενική αποχή από όλες τις δίκες στις 16-17 και 21-22 Νοεμβρίου, αποχή από όλες τις δίκες κατά τη διαδικασία ψήφισης των μέτρων στο Κοινοβούλιο, αποχή από έκδοση διαταγών πληρωμής από δάνεια με αιτούσες Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων, καθώς επίσης και από εντολές προς εκτέλεση, ενόψει της κατάθεσης νομοσχεδίου για τα funds και μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, αποχή από τις επιτροπές όπου μετέχουν ως μέλη δικηγόροι (ΣΥΠΟΘΑ, Δασικοί Χάρτες, ενστάσεων κτηματολογικών διαφορών, Μητρώο Νομικών Εισηγητών Κτηματολογίου κ.λπ.).