Σήμερα στην Περίβλεπτο η κηδεία του Γιάννη Κράνου

on .

KRANOS GIANNHS EPIRUSGATE

• Θλίψη προκάλεσε στη Γιαννιώτικη κοινωνία ο αδόκητος χαμός του δημοσιογράφου Γιάννη Κράνου, ο οποίος «έφυγε» το απόγευμα της Πέμπτης προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 52 ετών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Σάββατο και ώρα 4 μ.μ. στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ενορίας Περιβλέπτου.

Τη θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Κράνου, ο οποίος ήταν υπάλληλος του Δήμου Ιωαννιτών, εκφράζουν ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου και η Δημοτική Αρχή. «Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε από την οικογένεια του δήμου μας έναν εργαζόμενό της, έναν νέο άνθρωπο που μας άφησε τόσο νωρίς, που αγαπούσε πραγματικά τη δουλειά του και προσέφερε στον τομέα της ενημέρωσης που εργαζόταν. Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό», αναφέρει ο Δήμαρχος σε επιστολή του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, τονίζοντας για τον Ι. Κράνο πως «υπηρέτησε με σοβαρότητα το δύσκολο χώρο της δημοσιογραφίας», ενώ συλλυπητήρια στην οικογενειά του απευθύνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ. Η παράταξη του Θωμά Μπέγκα «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα αποχαιρετά επίσης με θλίψη τον δημοσιογράφο του Δημοτικού Ραδιοφώνου τονίζοντας πως έφυγε άδικα από τη ζωή, ενώ οι «Ορίζοντες Ηπείρου» σημειώνουν πως «πορεύτηκε με εντιμότητα, ήθος, αξιοπρέπεια».