Συνεχίζονται τα έργα ύδρευσης σε Κοινότητες του Δήμου Ζίτσας

on .

PLIAKOS YPOGRAFH ERGA 3 11 23

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το έργο «Αντικατάσταση των Εξωτερικών Δικτύων Ύδρευσης των Οικισμών Χίνκας, Λάλιζας και Ζόργιανης της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 928.225 ευρώ.

Τη σύμβαση υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου υπέγραψαν χθες ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Ευγένιος Παππάς. 

«Τα έργα που έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίσει προχωρούν κανονικά παρόλο που διανύουμε μια μεταβατική περίοδο μετά τις εκλογές. Αιρετοί και υπηρεσιακοί εργαζόμαστε και φροντίζουμε να τηρούνται οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα χωρίς καθυστερήσεις», τόνισε ο Δήμαρχος  Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.

Με την υλοποίηση του εν λόγω έργου εξασφαλίζεται καλής ποιότητας νερό και ταυτόχρονα περιορίζονται οι απώλειες και οι διαρροές από τους κατεστραμμένους παλιούς σωλήνες, οι οποίες πολλές φορές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (περίοδος μέγιστης κατανάλωσης) αποτελούν τη βασική αιτία λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν οι οικισμοί της Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας.