Εκδήλωση - γιορτή για τον μητρικό θηλασμό

on .

MHTRIKOS THILASMOS AFISA

• Την 14η Πανελλαδική Εκδήλωση Εορτασμού Θηλασμού & Μητρότητας διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας πραγματοποιώντας εκδηλώσεις και συναντήσεις από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα.

Στα Γιάννενα εκδήλωση - γιορτή για τον μητρικό θηλασμό θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 5 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο Θεατράκι Σκάλας (σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο φουαγιέ των Παλαιών Σφαγείων). «Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις μας πλέον μπορεί να αριθμούν 14 χρόνια παρουσίας, όμως η ανάγκη για ευαισθητοποίηση, αφύπνιση και υποστήριξη των νέων μητέρων για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα», όπως φαίνεται δεν έχει εξαλειφθεί.

Καθημερινά μέσα από την αλληλεπίδρασή μας με άλλες μητέρες, γίνεται αντιληπτό ότι η θηλάζουσα χρήζει υποστήριξης, ενημέρωσης και ενθάρρυνσης στο μοναδικό ταξίδι, αυτό της μητρότητας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.