Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε δασική έκταση

on .

DENDRYLLIA KANABH 14 9 2023

• Σε περιοχή της Θεσπρωτίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε σε θαμνώδη δασική έκταση 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 2,50 έως 3 μέτρα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Συνελήφθη στα Γιάννενα με γκλοπ στην κατοχή του

• Προχθές βράδυ συνελήφθη στα Γιάννενα από αστυνομικούς Άμεσης Δράσης ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ) μήκους 53 εκατοστών.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από ανασφάλιστο Ι.Χ. στην Άρτα 

• Εξιχνιάστηκε κλοπή, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στην Άρτα και για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.  Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία ημεδαπής, αφαίρεσε από το ανασφάλιστο αυτοκίνητό της την τσάντα της, που περιείχε χρηματικό ποσό 40 ευρώ, κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Συνελήφθη αλλοδαπός με ευρωπαϊκό ένταλμα 

• Αλλοδαπός διωκόμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο, σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών για το αδίκημα της επιβαρυντικής οικιακής διάρρηξης από κοινού του γερμανικού ποινικού κώδικα.