Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

on .

DAP

• Η ομάδα Μπάσκετ του Βίκου Ιωαννίνων καλεί τους φίλους της ομάδας να συνδράμουν για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των πληγέντων πλημμυροπαθών. Γι’ αυτό το σκοπό σήμερα, Τετάρτη από τις 2 μ.μ. έως τη λήξη του αγώνα με τον ΚΑΟ Δράμας που ξεκινά στις 4 μ.μ. Θα διαθέτει χώρο παράδοσης και συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.).

• Ο Μορφωτικός, Πολιτιστικός και Αιμοδοτικός Σύλλογος Κουτσελιού σήμερα και αύριο από τις 4 μ.μ. έως τις 6 μ.μ συγκεντρώνει στο ΚΑΠΗ Κουτσελιού είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς. 

• Σήμερα (1 μ.μ.) ολοκληρώνεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό, το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν ο τομέας νεολαίας της ΔΕΕΠ, μαζί με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μηχανικών Πληροφορικής, Νηπιαγωγών, Μαθηματικού, Χημικού και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς μάζεψαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στους πληγέντες (φωτό).

• Η Ένωση Γονέων Δήμου Ιωαννιτών με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι συνεχίζεται κανονικά η συγκέντρωση υλικών για τους πλημμυροπαθείς μέχρι και αύριο, Πέμπτη το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν με την  αποστολή του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Τα είδη μπορούν να μαζευτούν ανά σχολείο και με τηλεφωνική επικοινωνία να τα παραλάβει η Ένωση (την Πέμπτη) ή να παραδοθούν απευθείας στο Εργατικό Κέντρο (πρωί 9-2 και απόγευμα 6-9).