Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες γνώρισαν τις ομορφιές της Κόνιτσας

on .

KONITSA

• Με στόχο την προβολή της Κόνιτσας, που προσφέρει στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες όλες τις εποχές του χρόνου, ο Δήμος στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την εταιρεία CK Strategies, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) για εκπροσώπους Ισραηλινών Τουριστικών πρακτορείων.

Την αποστολή, επικεφαλής της οποίας ήταν η Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων του Ισραήλ κ. Tali Laufer, υποδέχτηκε στην γέφυρα του Αώου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αριστείδης Λαζογιάννης.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στον χώρο του Γεφυριού του Αώου, στην οικία της Χάμκως και στην Άνω Κόνιτσα, όπου θαύμασαν την  αρχιτεκτονική των παλιών αρχοντικών σπιτιών, καθώς και στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Κοινότητα Μολυβδοσκέπαστης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ν. Εξάρχου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, όπου και τους έγινε μια εκτενής παρουσίαση της περιοχής από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, καθώς και μια σύντομη παρουσίαση των υπαίθριων δραστηριοτήτων που μπορεί να χαρεί ο επισκέπτης. 

Η κ. Laufer, στο σύντομο χαιρετισμό της εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ομορφιά της περιοχής, τόνισε το ενδιαφέρον των μελών της Ένωσης για νέους μοναδικούς αυθεντικούς προορισμούς και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην άνοδο της επισκεψιμότητας του Δήμου Κόνιτσας από Ισραηλινούς τουρίστες από την επόμενη χρονιά.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Ένωσης που προΐσταται η κα Laufer διακινούν το 90% των Ισραηλινών τουριστών που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.