Virtual Games: Η νέα τάση στο online στοίχημα

on .

16

Αν είστε από αυτούς που δεν θέλετε να χάνετε λεπτό από την δράση του παιχνιδιού τότε τα virtual Sports αποτελούν τον ιδανικό προορισμό. Τα εικονικά αθλήματα είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν τα τελευταία χρόνια οι online στοιχηματικές εταιρίες. Πρόκειται για μία εφαρμογή ιδιαίτερα διασκεδαστική, με ρεαλιστικά γραφικά και κύριο χαρακτηριστικό το σύντομο χρόνο διεξαγωγής τους. Το στοίχημα ποδόσφαιρο βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών που επιλέγουν τα virtual sports για το παιχνίδι τους. Μία σύντομη αναφορά στον τρόπο που διεξάγεται το παιχνίδι ενδεχομένως να φανεί χρήσιμη κυρίως στους αρχάριους παίκτες του στοιχήματος.

Πως θα ποντάρω στα Virtual Sports

Η διαδικασία στοιχηματισμού στα virtual sports δεν διαφέρει και πολύ από αυτή στα πραγματικά αθλήματα. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στην εταιρία της επιλογής σας και αναζητήστε τη σχετική κατηγορία στοιχημάτων. Η μεγάλη δημοτικότητα του παιχνιδιού υποχρεώνει τους bookmakers να διατηρούν σε εμφανή σημείο τη συγκεκριμένη κατηγορία στοιχημάτων. Δεν θα δυσκολευτείτε λοιπόν να τα εντοπίσετε.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, υπάρχει στοίχημα μπάσκετ, τένις, ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα σε πολλές παραλλαγές για να κάνετε τις επιλογές σας. Κάθε αναμέτρηση συνοδεύεται από δεκάδες στοιχηματικά γεγονότα. Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές με το στοίχημα σε αληθινές αναμετρήσεις ωστόσο το αποτέλεσμα είναι προϊόν γεννήτριας τυχαίων αριθμών, κάτι που δεν θα πρέπει να παραβλέψετε ποτέ στο παιχνίδι σας. Μπορεί με βάση τις αποδόσεις που ανοίγουν σε κάθε αναμέτρηση να υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι προϊόν κλήρωσης όπως και στα παιχνίδια καζίνο. Κάθε αναμέτρηση συνοδεύεται από προγνωστικά όπως θα βλέπατε και στην σελίδα του στοιχήματος. Αυτά όμως μικρή επίδραση έχουν στο τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο δίνουν ένα ρεαλιστικό χαρακτήρα στο ποντάρισμά σας κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Τα στοιχήματα στα virtual sports είναι όλα pre-game. Δεν υπάρχει live-bet υπηρεσία καθώς η εξέλιξη είναι πολύ σύντομη και δεν μπορεί να βρει εφαρμογή. Κάθε αναμέτρηση διαρκεί το πολύ 90 δευτερόλεπτα ενώ μεταξύ δύο στοιχηματικών γεγονότων μεσολαβεί διάστημα περίπου 3 λεπτών. Οι αποφάσεις παίρνονται σε πολύ σύντομο διάστημα και πρέπει ο παίκτης να είναι σε εγρήγορση για να προλάβει τα πονταρίσματά του. Ο μεγάλος αριθμός στοιχημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι ένα από τα σημαντικά προβλήματα που πρέπει να διαχειριστούν οι παίκτες. Ένα tilt από μία σειρά αποτυχημένων πονταρισμάτων μπορεί να σας ρίξει στο καναβάτσο χωρίς να το συνειδητοποιήσετε.

Στρατηγική για ασφαλή στοιχήματα στα virtual sports

Η εφαρμογή της σωστής στρατηγικής θα σας βοηθήσει να παίξετε με μεγαλύτερη ασφάλεια στα virtual sports. Υπάρχουν χρήσιμα tips που θα βελτιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού σας και κυρίως θα σας βάλουν στην ψυχολογία των εικονικών αθλημάτων.

Επιλέξτε να κρατήσετε σταθερό το ύψος των πονταρισμάτων σας ανεξάρτητα από την έκβαση του παιχνιδιού σας. Μην επιχειρείτε να αυξομειώνετε το ποσό που στοιχηματίζετε κυνηγώντας να ρεφάρετε ένα σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου το τελικό αποτέλεσμα βγαίνει από γεννήτριες τυχαίων αριθμών και τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως η τύχη θα γυρίσει με το μέρος σας. Τα χαμηλά πονταρίσματα θα σας κρατήσουν ζωντανούς για περισσότερη ώρα στο παιχνίδι και θα σας δώσουν τον απαραίτητο χρόνο να διασκεδάσετε με τα στοιχήματά σας.

Απαράβατος κανόνας για το στοίχημα άρα και για τα virtual sports το γεγονός ότι έρχεστε στο παιχνίδι με αποκλειστικό σκοπό τη διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε όσα χρήματα έχετε διαθέσιμα και δεν θα λείψουν από τον προϋπολογισμό σας σε περίπτωση ήττας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας καθώς τα πολλά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πονταρίσματα μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.

Βάλτε χρονικό όριο στην ενασχόλησή σας με το στοίχημα. Όσο περισσότερο μένετε ενεργοί στην στοιχηματική πλατφόρμα τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος ενός tilt. Ορίστε το ποσό που θα σας ικανοποιήσει να κερδίσετε και αν το αγγίξετε μην διστάσετε να φύγετε από το παιχνίδι. Κλειδώστε τα κέρδη σας και κάντε ένα διάλειμμα που θα καθαρίσει το μυαλό σας από την ένταση του στοιχήματος.

Η υπομονή πρέπει να είναι σύμβουλος στο παιχνίδι σας. Επιλέξτε την κατάλληλη εταιρία έχοντας πάντα στο μυαλό σας τα καλά γραφικά και την ποικιλία παραλλαγών που σας προσφέρει. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη παρά μόνο το τελικό αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις των virtual sports.