Με δυναμική συμμετοχή η Terracom στο «TEDx Mavili Square 2023»

on .

TEDX

• Η Terracom συμμετείχε με δύο εκπροσώπους της, τον Στέλιο Γκούσκο, πρόεδρο του Δ.Σ και συνιδρυτή της εταιρείας και τον Αναστάσιο Φούκη, HR manager της εταιρείας, στο «TEDx Mavili Square 2023» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ο Αναστάσιος Φούκης συμμετείχε στο Mavilians' Talk Show όπου αναφέρθηκε διεξοδικά στις τρέχουσες τάσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, στον τρόπο που οι επιχειρήσεις μπορούν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους εργαζόμενους, καθώς και σε θέματα που αποσπούν την προσοχή των εργαζομένων και των νέων γενικότερα.

Ο Στέλιος Γκούσκος, από την πλευρά του, ήταν κεντρικός ομιλητής στο Corporate stage όπου ανέλυσε τον τρόπο που κατάφερε η Terracom να υπερκεράσει τα εμπόδια και να ανταπεξέλθει στις αποτυχίες ώσπου τελικά να αγγίξει την επιτυχία και να μπει σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης και εξέλιξης. Παρουσιάζοντας στο κοινό το παράδειγμα επιτυχίας του βασικού προϊόντος της εταιρίας - QR-Patrol - ο κ. Γκούσκος ανέδειξε την σημασία της επιμονής, της επανεκτίμησης και της προσαρμογής στις ανάγκες της αγοράς.

Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η συμμετοχή της Terracom στο «TEDx Mavili Square 2023» αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρία ώστε να δείξει για μια ακόμη φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την τεχνολογία και την ανάπτυξη των ανθρώπων της, ενώ παράλληλα πρόβαλε τις αξίες και το πνεύμα της εταιρίας.