Ψώνια με τις φίλες σας; Μια υπέροχη χαλαρή έξοδος!

on .

8

Η βόλτα με τις φίλες στα μαγαζιά είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να χαλαρώσετε, να πείτε τα νέα σας και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές γέλιου. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια ολοήμερη βόλτα στα καταστήματα και να τη συνδυάσετε με ένα πρωινό καφέ και με γεύμα. Ξεκινήστε από το πρωί, ορίστε το σημείο που θα συναντηθείτε και επιλέξτε τα ρούχα που θα σας κάνουν να λάμπετε.

Ορίστε ένα σημείο συνάντησης

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πρωινό καφέ ώστε να μοιραστείτε όλα σας τα νέα και να επιλέξετε τα καταστήματα που θα επισκεφθείτε. Ορίστε το σημείο συνάντησης σύμφωνα με την περιοχή που έχει τα αγαπημένα σας καταστήματα ή το εμπορικό που επισκέπτεστε χρόνια. Η ημέρα σας μπορεί να ξεκινήσει πολύ όμορφα με μια στάση στο αγαπημένο σας καφέ ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημά σας ή το πρωινό σας και να ρίξετε μια ματιά στα καταστήματα online. Είναι ιδανική ευκαιρία για να μπορέσετε να δείτε τα τελευταία fashion trends, να εμπνευστείτε από λογαριασμούς στο Instagram και στο Pinterest και να αποφασίσετε ποια καταστήματα θέλετε να επισκεφθείτε.

Shop the look

Αν αναζητάτε με την φίλη σου ένα συγκεκριμένο look που θέλετε να υιοθετήσετε, τα περιοδικά μόδας, τα καταστήματα και οι οίκοι έχουν συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να μπορείτε να αγοράσετε ένα ολόκληρο σύνολο μαζί με τα κοσμήματα και αξεσουάρ. Μείνε ενημερωμένη για τα χρώματα και τα υφάσματα της σεζόν και θα βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια σε όλα τα καταστήματα ώστε να μπορείς να έχεις επιλογές για να εναλλάσσεις συχνά το στιλ σου.

Αγόρασε τα παπούτσια που θέλεις τόσο καιρό

Και κάπου αυτή η δήλωση θα σε βρει σύμφωνη αφού τα γυναικεία παπούτσια είναι η αδυναμία όλων των γυναικών. Εκτός από τα αθλητικά και τα sneakers σου που φοράς καθημερινά, τα παπούτσια για τη βραδινό σου ποτό ή την απογευματινή βόλτα θα πρέπει να είναι μοναδικά. Αγόρασε τα mules που σκεφτόσουν για να νιώθεις πάντα λαμπερή το βράδυ ή τα μποτάκια σου για να τα συνδυάζεις με τα τζιν σου. Για τα υπέροχα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά απογεύματα οι Manebi εσπαντρίγιες θα απογειώσουν το στιλ σου και θα σε κάνουν πιο μοναδική από ποτέ.

Επένδυσε σε μια ποιοτική τσάντα

Μια άλλη μεγάλη αδυναμία είναι οι τσάντες και τα αξεσουάρ. Όποιο και αν είναι το στιλ σου ένα σακίδιο πλάτης είναι απαραίτητο για να μπορείς να βάζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα ακόμη και το laptop σου. Το ίδιο ισχύει και για το τσαντάκι που θα χρειαστείς για την βόλτα σου. Ένα μικρό τσαντάκι είναι απαραίτητο για τη βραδινή σου βόλτα και μια περίσταση όπως ο γάμος ή μια εκδήλωση. Αναζήτησε online τις Tory Burch τσάντες για να εμπνευστείς και να βρεις την επόμενη τσάντα που θα προσθέσεις στην συλλογή σου.

Αξεσουάρ και πάλι αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ θα πρέπει να τα ανανεώνεις συνεχώς σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Είτε πρόκειται για ένα κόσμημα και τα δαχτυλίδια που αναζητούσες τόσο καιρό είτε για το μαντήλι μαλλιών μην παραβλέψεις αυτό το βήμα. Βρες τα scrunchies που θα συμπληρώσουν μοναδικά το στιλ σου, τα γυαλιά ηλίου που αναζητάς ή ένα καπέλο που θα νιώθεις λαμπερή σε κάθε σου έξοδο.

Η βόλτα στην αγορά με την καλύτερη σου φίλη είναι μια μοναδική εμπειρία που θα σας γεμίσει χαρά και πολλά υπέροχα outfits στην ντουλάπα σου. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά ρούχα, να βγάλετε φωτογραφίες και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.