Βραβεία για το λογότυπο της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας

on .

PERIFEREIAKH EPITROPH ISOTHTAS

• Η  απονομή των βραβείων για τα έργα των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για το σχεδιασμό του λογότυπου της  Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Διοικητήριο της Περιφέρειας.  Το θέμα του διαγωνισμού ήταν   «ΣΧΕΔΙΑ-ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ» και διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Ηπείρου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ηπείρου.

 Συμμετείχαν 16 Γυμνάσια από την Π.Ε. Ιωαννίνων, ενώ οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί καθοδήγησαν τους/τις μαθητές/τριες, οι οποίοι/ες με ιδιαίτερη έμπνευση και δημιουργικότητα, αποτύπωσαν τις σκέψεις τους για την Ισότητα.

Η Πρόεδρος της ΠΕΠΙΣ Ηπείρου κα Παναγιώτα (Γιούλα) Μητροκώστα, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή όλων στον διαγωνισμό και τόνισε ότι η επιλογή των έργων που θα βραβεύονταν ήταν πολύ δύσκολη, διότι όλα ήταν αξιόλογα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης. 

 Οι δημιουργοί των τριών ζωγραφικών έργων που βραβεύτηκαν έλαβαν από ένα τάμπλετ, ενώ όλοι/ες οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής.

Επιπλέον η Περιφέρεια Ηπείρου, εξέδωσε ένα αναμνηστικό λεύκωμα με όλα τα έργα των μαθητών/τριών, το οποίο διανεμήθηκε στα Σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.