Τιμήθηκαν οι Δήμαρχοι Ιωαννίνων που αποφοίτησαν από τη Ζωσιμαία Σχολή

on .

DHMARXOI APOFOITOI ZOSIMAIAS 12 3 23

• Αφιερωμένη στους απόφοιτους της Ζωσιμαίας Σχολής που διετέλεσαν Δήμαρχοι Ιωαννίνων μετά την μεταπολίτευση, ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Σύλλογος Αποφοίτων στον Πολυχώρο «Δημ. Χατζής». 

Ήταν μια εκδήλωση τιμής, η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων όπως είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Πάνου στον χαιρετισμό του, που το Δ.Σ. αποφάσισε να οργανώσει για να τιμήσει τους αποφοίτους που διακρίθηκαν στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική, πνευματική, επιστημονική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας και της χώρας μας.

Τιμήθηκαν με χρονολογική σειρά από το 1974 μέχρι και σήμερα οι αείμνηστοι Σπυρίδων Κατσαδήμας, Χαρίλαος Τόλης, Μωυσής  Ελισάφ και οι κ.κ. Θεόδωρος Γεωργιάδης, Φίλιππας Φίλιος, Αναστάσιος Παπασταύρος, Νικόλαος Γκόντας, Θωμάς Μπέγκας και Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν οι βουλευτές Μ. Τζούφη και Στ. Καλογιάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτριος Πάνου, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος  Κουλίδας, ο Γραμματέας του Δ.Σ. Λάζαρος Σακελλαρίου, ο ταμίας του Δ.Σ. Βασίλης Λαγός και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Πάνος και Θανάσης Μαλιούρας.

Στην αρχή της εκδήλωσης ακούστηκαν μουσικά κομμάτια από την παιδική ορχήστρα Ντο-Ρε-Μι του Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου υπό τη Διεύθυνση του κ. Λώλη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλα τα τιμώμενα πρόσωπα και τα μέλη των οικογενειών τους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και υπόσχεται ότι σύντομα στα πλαίσια της εξωστρέφειας του Συλλόγου θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες.