Στόχος η ενίσχυση του ΤΕΕ και του ρόλου των μηχανικών

on .

KOPH PITAS TEE

• Παρουσία πλήθους μηχανικών, εκπροσώπων αρχών και φορέων, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμήμα Ηπείρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Epirus Palace» και το καλωσόρισμα των μηχανικών που βρέθηκαν μετά από χρόνια σε κοπή πίτας έκανε ο Πρόεδρος του τοπικού ΤΕΕ Γιάννης Τσίγκρος.

«Σας καλωσορίζω στην εκδήλωση και εύχομαι μια καλή και παραγωγική χρονιά» ανέφερε στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Τσίγκρος που συνοδευόταν από όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ. Στη συνέχεια παρουσίασε με συντομία το έργο και τις δράσεις που έκανε το ΤΕΕ/ΤΗ την περασμένη χρονιά και υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια για ενίσχυση του θεσμού του καθώς και του ρόλου του μηχανικού στην τοπική κοινωνία. 

Παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά στους παριστάμενους, ενώ ευχές για μια παραγωγική χρονιά έδωσε και ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλης Δημακόπουλος. Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Σεραφείμ Λιάπης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιωαννιτών Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου.