Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Γιάννενα - Άρτα

on .

SYLLHPSH XEIROPEDES

• Απ’ όλα είχε η αστυνομική… συγκομιδή του Σαββατοκύριακου, καθώς υπήρξαν συλλήψεις για παρενόχληση, μεταφορά μεταναστών, εξιχνίαση κλοπής, μέχρι και παράνομη καταγραφή δικαστικής συνεδρίασης στα Γιάννενα!

• Ένας 17χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων μεσημεριανές ώρες σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο νεαρός οδηγώντας ποδήλατο προσέγγισε μια κοπέλα την ώρα που εκείνη βάδιζε και προέβη εναντίον της σε πράξη, με την οποία πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της. 

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, τον εντόπισαν μετά από λίγο στην ευρύτερη περιοχή και τον συνέλαβαν. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου δράστη για παραμέληση της εποπτείας του. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Μετέφερε μετανάστες…

Σε  περιοχή των Ιωαννίνων συνελήφθη αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράτυπων μεταναστών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας ικανότητας οδήγησης, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των απαιτούμενων διατυπώσεων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή τους στη χώρα. 

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Κατέγραφε τη συνεδρίαση

Μια γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς γιατί ενώ βρίσκονταν σε αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι κατέγραφε τη συνεδρίαση με χρήση ηλεκτρονικής συσκευής, η οποία κατασχέθηκε.

Η γυναίκα κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Εξιχνίαση κλοπής 

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή που έγινε στην Άρτα στις 2 Νοεμβρίου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η κατηγορούμενη προσέγγισε πελάτισσα καταστήματος σούπερ – μάρκετ, όπου κατά τη συναλλαγή της στο ταμείο, αφαίρεσε τεχνηέντως από το πορτοφόλι της το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ.