Στον πολυχώρο «Δημ. Χατζή» το Κέντρο Εγγραφών του Ioannina Lake Run

on .

LAKE RUN

• Στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών και Πληροφόρησης του Ioannina Lake Run. Το Κέντρο, που έχει «ντυθεί» στα χρώματα του Ioannina Lake Run, λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.και από τις 6 έως τις 9 μ.μ., παρέχοντας τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο Κέντρο Εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο Family Run, στον Παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι», στον Παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ και στον αγώνα μαθητών Δημοτικού Lake Run Kids Race, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr. Επαναμέτρηση διαδρομών του Ioannina Lake Run

• Στην επαναμέτρηση των αγωνιστικών διαδρομών του Ioannina Lake Run προχώρησε η διοργάνωση ενόψει του 16ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Ο διεθνής μετρητής Α' των World Athletics & AIMS Γιώργος Δούσης μέτρησε με τη μοναδική παγκοσμίως αξιόπιστη μέθοδο του καλιμπραρισμένου ποδηλάτου τόσο τον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ. όσο και τις διαδρομές των 10 και των 5 χλμ., πιστοποιώντας την ακριβή απόσταση, που θα κληθούν να καλύψουν οι συμμετέχοντες δρομείς.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Ioannina Lake Run είναι από τις πρώτες διοργανώσεις, που φρόντισαν να πιστοποιήσουν τις διαδρομές τους από τη Διεθνή Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και την Παγκόσμια Ένωση Αγώνων Δρόμου και Μαραθωνίου (AIMS) το 2014.