Η Δίωξη εντόπισε «φορτίο» χασίς κοντά στα σύνορα!

on .

NARKOTIKA DEMATA 23 12 21

• Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών έχουν πέσει στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών της Ηπείρου το τελευταίο διάστημα και έπειτα από μία αρκετά μεγάλη περίοδο που όλα έδειχναν ότι είχε ατονήσει σημαντικά η δράση των κυκλωμάτων διακίνησης.
Οι τελευταίες επιτυχίες της Δίωξης, ωστόσο, αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα ουδέποτε σταμάτησε η εισαγωγή χασίς στη χώρα μας, κατά βάση από τη γειτονική Αλβανία που αποτελεί βασικό παραγωγό του και «εξαγωγέα» μέσω της περιοχής μας. Εξάλλου, πρόκειται για μία ιδιαίτερα επικερδή δραστηριότητα!

192 κιλά σε σάκους!
Μία μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κατέσχεσαν, λοιπόν, χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τα ναρκωτικά κρυμμένα σε δύσβατη, θαμνώδη και παραθαλάσσια περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα στη Θεσπρωτία. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι οι οποίοι περιείχαν συνολικά 73 δέματα με χασίς, το βάρος των οποίων ανέρχονταν σε 192 κιλά και 260 γραμμάρια. Η έρευνα της Δίωξης για την ανακάλυψη της ταυτότητας των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ατόμων είναι σε εξέλιξη.