ΑΡΤΑ: Ένα καινούργιο υπερσύγχρονο λεωφορείο για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ

on .

arta

• Ένα νέο απόκτημα που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, είναι πλέον γεγονός: ένα σύγχρονο λεωφορείο (minibus).
Με το ιδιόκτητο σύγχρονο λεωφορείο, που χρηματοδοτήθηκε κατά τα 2/3 από τον Δήμο Αρταίων και κατά το 1/3 από την Περιφέρεια Ηπείρου, τα παιδιά θα μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια και ποιότητα από τα σπίτια τους προς το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, αλλά και προς τις δραστηριότητες που διοργανώνονται.
Το όχημα διαθέτει 12 θέσεις για και 2 θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια, με τον Δήμο να αναλαμβάνει πέρα από τα έξοδα για την απόκτησή του και τις δαπάνες καύσιμων, επισκευών και συντήρησης, τελών κυκλοφορίας και κάθε άλλη πιθανή δαπάνη κατά τη χρήση του οχήματος.
Η παράδοση του λεωφορείου έγινε χθες σε κλίμα συγκίνησης και χαράς στο χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρη Σφήκα, τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Παναγιώτη Γαλάνη και από τα στελέχη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Στην επίσκεψη διαπιστώθηκε από κοντά η χαρά των παιδιών και των εργαζομένων για την απόκτηση του δικού τους καινούργιου λεωφορείου.