Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο τίμησε τον Άλμπερτ Μπουρλά

on .

MPOYRLAS KARAMANHS 12 10 2021

• Πρώτα τον τίμησε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με το «Χρυσό Μετάλλιο» για τη συμβολή του στην προαγωγή και τη μετάδοση της επιστημονικής γνώσης στο εξωτερικό και χθες ο Άλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος της Pfizer με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εγκαινίασαν στη Θεσσαλονίκη το νέο Παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας, το οποίο θα απασχολήσει περί τους 700 εργαζόμενους!
Η εκδήλωση του ΕΑΠ
Η τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Στ. Νιάρχος» είχε και «χρώμα» Ηπειρωτικό, καθώς «ψυχή» ήταν ο Αντιπροέδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Αναπλ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, (στη φωτό δεξιά του κ. Μπουρλά) ο οποίος είχε την ευκαιρία να ακούσει από «πρώτο χέρι» για τα επενδυτικά σχέδια της Pfizer στην Ελλάδα.
Την κεντρική ομιλία εκεί έκανε ο ομότιμος καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο οποίος ανέφερε ότι «το χρυσό μετάλλιο της Αριστείας δεν απονέμεται μόνο ως τιμητική ανάδειξη μιας εξαίρετης επίδοσης, ούτε αποτελεί μόνο επίσημη αναγνώριση άριστων πράξεων. Η έννοια της Αριστείας αναδεικνύει το υποκείμενο της εξέχουσας δράσης και σκέψης: τον άριστο. Ο άριστος διακρίνεται και επιβραβεύεται για την ηθική υπόσταση της προσωπικότητας και του έργου του».