Διαδικτυακή δράση ενημέρωσης για «Αγωγή Υγείας για Παιδιά»

on .

agogi ygias gia paidia okpapa

• Διαδικτυακό πρόγραμμα με τίτλο «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» θα υλοποιήσει το ΚΕΠ Υγείας του ΟΚΠΑΠΑ αρχής γενομένης από την Τρίτη, 8 Ιουνίου και ώρα 18:30, το οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Η δράση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την πρόληψη. Το σεμινάριο αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα: Ατυχήματα, εξαρτήσεις (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά) και Εφηβεία (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων). Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.

• Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου την Τρίτη οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/97054866564, Webinar ID: 970 5486 6564 ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2651054401-54268 για να τους σταλεί το link παρακολούθησης.