Δηλώσεις ιδιοκτησίας για Δροσιά, Πεντέλη, Ζευγάρια, Τσιφλικόπουλο

on .

GIANNINA PANORAMIKH

• Αναρτήθηκαν χθες ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Ιωαννιτών  (www.ioannina.gr) τα δεδομένα της Β΄ Ανάρτησης Σχεδίου Πόλης Δροσιάς – Πεντέλης -  Τσιφλικόπουλου και Ζευγαριών της μελέτης Πράξης Εφαρμογής μαζί με την από 4-3-2021 Πρόσκληση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας. 
Με την Πρόσκληση αυτή καλούνται οι κύριοι ή νομείς ακινήτων που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου των περιοχών Δροσιάς  –  Πεντέλης –  Ζευγαριών και  Τσιφλικόπουλου: 
• Να λάβουν γνώση των Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων, όπως διορθώθηκαν και συμπληρώθηκαν μετά την επεξεργασία των αντιρρήσεων – παρατηρήσεων  και νέων δηλώσεων ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκαν κατά την Α΄ Ανάρτηση.   
• Να υποβάλουν τις τυχόν Παρατηρήσεις  – Αντιρρήσεις  και Δηλώσεις Ιδιοκτησίας στα πλαίσια της Β΄ Ανάρτησης  των Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων  στα πλαίσια  σύνταξης της μελέτης πράξης εφαρμογής. 
Οι Παρατηρήσεις  - Αντιρρήσεις και οι Δηλώσεις ιδιοκτησίας υποβάλλονται στο  e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κατόπιν ραντεβού εγγράφως στο πρωτόκολλο της Πολεοδομίας από 15 έως 31 Μαρτίου.     
Η έγγραφη πρόσκληση είναι ανηρτημένη στο Facebook του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Δροσιάς – Πεντέλης «Οι Άγιοι Κων/νος & Ελένη», καθώς και στους πίνακες ανακοινώσεων (στο περίπτερο και την παιδική χαρά).