Οι «ποντικοί» δεν πήγαν μακριά με τα χρυσαφικά!

on .

XRYSAFIKA KLOPH 28 2 21

• Σε διαμέρισμα στα Γιάννενα... τρύπωσαν δύο «αλλοδαποί «ποντικοί» κάνοντας διάρρηξη στη μπαλκονόπορτά του, πήραν κοσμήματα της ιδιοκτήτριας, όμως δεν πρόλαβαν να φύγουν με τη λεία, αφού η Άμεση Δράση τους έβαλε φρένο! Οι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία σχετικά με την ύπαρξη ατόμων στο εν λόγω διαμέρισμα, ενώ η ένοικος απουσίαζε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), όπου διαπίστωσαν την παρουσία ατόμων στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, τα οποία και τράπηκαν σε φυγή.
Ύστερα από αναζήτηση, οι αστυνομικοί κατάφεραν λίγο αργότερα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος χρυσαφικών που είχαν αφαιρέσει από το διαμέρισμα, τα οποία και αποδόθηκαν ξανά στην ιδιοκτήτρια.

Οδηγούσε πιωμένος!
Σε άλλα νέα από το αστυνομικό δελτίο, ένας άνδρας συνελήφθη βραδινές ώρες στην Άρτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Όπως διαπιστώθηκε, ύστερα από έλεγχο που του έγινε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατείχε παράνομα κυνηγητικό όπλο, καθώς δεν είχε προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής του.

Κρυμμένοι στο ψυγείο...
Έξι αλλοδαπούς καθώς και τον 43χρονο αλλοδαπό διακινητή τους, συνέλαβαν χθες το πρωί τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Όπως διαπίστωσαν, ο διακινητής ως οδηγός φορτηγού με επικαθήμενο ψυγείο μετέφερε τους αλλοδαπούς κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χώρο του επικαθήμενου με σκοπό να τους βγάλει παράνομα στο εξωτερικό. Το όχημα κατασχέθηκε.