Αστυνομικοί της Θεσπρωτίας γύρισαν όλο το νομό για ν’ ανταλλάξουν ευχές

on .

astynomia

• Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας γύρισαν, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ολόκληρο το νομό, για να ευχηθούν στους συναδέλφους τους!
Μέχρι τα διόδια της Τύριας έφθασαν!
Αξιέπαινη η πρωτοβουλία τους που δείχνει ευαισθησία...
Αρχικά, στις 12 το βράδυ, με την έλευση του νέου χρόνου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Ένωσης έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσπρωτίας. Παρών και ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Γιάννης Παππάς.
Επίσης επισκέφτηκαν και έκοψαν βασιλόπιτα με τους συναδέλφους τους στο Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, παρουσία του Διοικητή Νικολάου Κολιγιώτη.
Είχε και συνέχεια η υπόθεση, μέχρι τα ξημερώματα. Επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, όπου αντάλλαξαν ευχές και έκοψαν τη βασιλόπιτα.
Έφτασαν και στο μπλόκο της Τύριας, όπου συνάδελφοί τους δούλευαν μέσα στο κρύο και κάτω από τη βροχή, και κόπηκε η βασιλόπιτα, παρόντων του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Δούβαλη και του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας Ιωάννη Παππά, οι οποίοι, προς τιμή τους, επέλεξαν να βρεθούν όχι στην άνεση του σπιτιού τους, αλλά δίπλα στο αστυνομικό προσωπικό τις εορταστικές αυτές ώρες.