Είχε ρημάξει σταθμευμένα λεωφορεία στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων!

on .

KTEL KTIRIO 2

• Τα σταθμευμένα λεωφορεία στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων είχε βάλει στο μάτι ένας άνδρας, ο οποίος κατάφερε να διαρρήξει έξι από αυτά τον περασμένο Οκτώβριο, αφαιρώντας μάλιστα χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος δράστης - τα στοιχεία του οποίου έχει ταυτοποιήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων – αποπειράθηκε να κλέψει λεωφορεία. Και παλαιότερα είχαν καταγραφεί διαρρήξεις, με την Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατ’ αγνώστων.
Η Αστυνομία όμως δεν έμεινε με… σταυρωμένα χέρια και μετά από έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων κατάφερε να εξιχνιάσει τις κλοπές.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. από το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου 2020 μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας, ο κατηγορούμενος εισήλθε συνολικά σε 9 σταθμευμένα λεωφορεία παραβιάζοντας την πόρτα τους και αφαίρεσε από τα έξι το συνολικό χρηματικό ποσό των 570 ευρώ περίπου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.