Διαδικτυακά και μέσω Δημ. Ραδιοφώνου οι εκδηλώσεις του Δήμου Ιωαννιτών

on .

ELISAF TSOLHS AKONIDOY KOTSANTH 22 12 20

• Ένα διαφορετικό πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχει ετοιμάσει για τις φετινές διαφορετικές γιορτές, ο Δήμος Ιωαννιτών.
Πνευματικό Κέντρο, Δημοτικό Θέατρο και Δημοτικό Ραδιόφωνο συμπράττουν, προκειμένου να μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους.
Σε δηλώσεις του χθες ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ ανέφερε ότι «ο Δήμος έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο θα εκτυλιχθεί διαδικτυακά αλλά και από την συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου», σημειώνοντας πως οι πολιτιστικές δράσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο και το επόμενο δίμηνο.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ελένη Ακονίδου τόνισε ότι «φέτος θα γιορτάσουμε χωριστά αλλά όχι μόνοι».
Η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Χριστίνα Κωτσαντή ανέφερε ότι η ισχυρή αμφίδρομη σχέση θεάτρου και θεατών δεν μπορεί να μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Το ΔΗΠΕΘΕ ωστόσο έχει αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του και διαδικτυακά θα βρίσκεται δίπλα σε μικρούς και μεγάλους το επόμενο διάστημα.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Νίκος Τσόλης, στη διάρκεια της συνέντευξης τόνισε ότι το πρόγραμμα των επομένων ημερών τροποποιείται και εμπλουτίζεται. «Σκοπός μας είναι το Δημοτικό Ραδιόφωνο να γίνει μία μεγάλη παρέα για όλους τους συμπολίτες μας» υπογράμμισε.

Aναλυτικά οι εκδηλώσεις εδώ