Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσαν χθες οι αστυνομικοί στη Μονής Ντουραχάνης

on .

astynomia
• Σε μια συμβολική κίνηση αγάπης προς τους συνάνθρωπους μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προχώρησε χθες η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Οικοτροφείο της Μονής Ντουραχάνης τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω και της επικρατούσας κατάστασης με την πανδημία.
Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων παρέστησαν, ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντινίδης Ανέστης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Κίτσιος Κωνσταντίνος, ο Ταμίας κ. Τριανταφυλλίδης Αριστοτέλης, ο Αν. Γεν. Γραμματέας κ. Μουστακλής Κωνσταντίνος και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Τάγκας Σωτήριος.
Εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο Πρόεδρος κ. Κίτσιος Σπυρίδων, ο Γεν. Γραμματέας κ. Παργινός Χρήστος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Μανώλης Θωμάς, η Γ’ Αντιπρόεδρος κ. Κουματσιούλη Αγγελίνα, η Ταμίας κ. Ράπτη Όλγα καθώς και ο Γεν. Γραμματέας της  Ένωσης Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Ιωαννίνων κ. Τσιλιμής Γρηγόριος και ο Ά’ Αντιπροέδρος κ. Παπαχρήστος Ιωάννης.