Νέος τουριστικός περιηγητικός και πεζοπορικός χάρτης για την Κόνιτσα

on .

konitsa

• Στην έκδοση ενός νέου τουριστικού, περιηγητικού και πεζοπορικού χάρτη της περιοχής προχώρησε ο Δήμος Κόνιτσας, ικανοποιώντας ένα μακροχρόνιο αίτημα των επαγγελματιών του Τουρισμού και των επισκεπτών.
Στη μια όψη του χάρτη σε κλίμακα 1:5000 αποτυπώνεται η πόλη της Κόνιτσας με τα τουριστικά της αξιοθέατα, μαζί με κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες και πλήθος χρηστικών πληροφοριών για τον επισκέπτη.
Στην δεύτερη όψη και σε κλίμακα 1:97000 αποτυπώνεται ο Δήμος και πέρα από κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες, αποτυπώνονται πεζοπορικές διαδρομές και πλήθος δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στο σύνολο σχεδόν του Δήμου μας.
Στόχος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η διευκόλυνση ενημέρωσης και η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, η τουριστική προβολή και ανάδειξη των επιμέρους χαρακτηριστικών του τόπου.
Ο Δήμος, ευχαριστεί θερμά τους Κονιτσιώτες φωτογράφους κ.κ. Λάμπρο Ράπτη και Κωνσταντίνο Νικολόπουλο για την δωρεάν παραχώρηση των φωτογραφιών, τα μέλη του ΕΟΣ Κόνιτσας κ.κ. Κωνσταντίνο Νικολόπουλο και Γιάννη Σταθόπουλο για την βοήθειά τους, καθώς και την Αναπτυξιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. για την επιμέλεια του εντύπου.