Νέα εκπομπή στο Κανάλι της Βουλής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

on .

perifereia

• Κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμων, Περιφερειών, Επιμελητηρίων και των εκπροσώπων της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής, αλλά και της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης, ανοίγει η νέα εκπομπή @υτοδιοίκηση με την Κέλλυ Κοντογεώργη, που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 22.00, από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.
Η εκπομπή επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο και να αναδείξει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, την πραγματικότητα της Ελληνικής Περιφέρειας, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου και περιοχής, τα οποία πολλές φορές δεν λαμβάνονται υπόψη στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη πολιτικών προς όφελος των πολιτών.
Στην πρώτη εκπομπή @υτοδιοίκηση, που θα προβληθεί μεθαύριο, Κυριακή στις 11.00, θα βρεθούν στο επίκεντρο η διαχείριση της πανδημίας και οι προτάσεις της Περιφέρειας, αλλά και των Δήμων για τον εκσυγχρονισμό των ΟΤΑ.
Η Κέλλυ Κοντογεώργη συζητά με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.
Στο studio ο δημοσιογράφος Μάκης Μοσχοβούδης διευθυντής του site aftodioikisinews.gr, αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες των ΟΤΑ.

Web Baner Antigoni