Τηρούνται πλήρως τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό

on .

lt club

• Τη διαβεβαίωση ότι από την πρώτη στιγμή έχει ανταποκριθεί πλήρως στα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δίνει στους πελάτες της η Διεύθυνση του LT LIVE Club summer στα Γιάννενα.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ο υπεύθυνος του καταστήματος Δημήτρης Παπαδόπουλος, «τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα, και σεβόμενοι τις τελευταίες ανακοίνωσεις του Υπουργείου δεν επιτρέπονται όρθιοι πελάτες στο χώρο του καταστήματος. Ακόμη το κατάστημα δεν υπερβαίνει τον μέγιστο αριθμό ατόμων που του αναλογεί με βάσει τα τετραγωνικά του».
Σύμφωνα με τη διεύθυνση του LT LIVE Club summer, «από τις πρώτες μέρες λειτουργίας τα μπαρ του καταστήματος έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η χρήση τους να εξυπηρετεί μόνο τους πελάτες. Στον χώρο του καταστήματος βρίσκονται πληθώρα αντισηπτικών και το προσωπικό είναι εξοπλισμένο με μάσκες, η χρήση των οποίων γίνεται καθόλη την διάρκεια της λειτουργίας του. Τέλος στην είσοδο του καταστήματος υπάρχει ειδικό πιστόλι-θερμομέτρησης, το οποίο χρησιμοποιείται σε όλους τους υποψήφιους πελάτες».