Η Πρέβεζα ασφαλής τουριστικός προορισμός

on .

preveza

• Σύσκεψη με τους εκπροσώπους των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων του Δήμου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ν. Γεωργάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Λ. Αργυρός, το μέλος της Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος Ηλ. Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Ι. Μπούρης, ο αντιπρόεδρος Χρ. Κοτσίνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Πρέβεζας Δημ. Ντούσιας και ο Γεν. Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας Δημ. Ευθυμίου.
Ο κ. Αργυρός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με την έναρξη αλλά και τα πρωτόκολλα κάτω από τα οποία θα λειτουργήσει η φετινή τουριστική περίοδος, υπογραμμίζοντας ότι η Πρέβεζα αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό ο οποίος βρίσκεται κοντά σε δύο Νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό (Ιωάννινα και Πάτρα) και παρέχει πλήρη υγειονομική κάλυψη στο δικό της Νοσοκομείο, ενώ διαθέτει μεγάλη ακτογραμμή καθώς και καταλύματα που ευνοούν την αποφυγή συγχρωτισμού για τους επισκέπτες.
Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πρέβεζας είναι αυτά που το επόμενο διάστημα θα προβληθούν στοχευμένα στα κεντρικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων ανέφερε ότι η επικοινωνία του Δήμου με τους υπεύθυνους του τουρισμού είναι καθημερινή, υπογραμμίζοντας ότι η προβολή της περιοχής θα επιτευχθεί και μέσω της ΚΕΔΕ αλλά και τις συνεργασίες που έχει ο Δήμος με φορείς όπως το Δίκτυο Πάφου.