Έξω φρενών για τις πινακίδες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

on .

 piinakides

• Συνέχεια δόθηκε χθες στην αντιπαράθεση του Δήμου Ηγουμενίτσας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το οποίο θεωρεί υπεύθυνο που «στερήθηκε» Πανεπιστημιακό τμήμα. 
Αυτή τη φορά την έντονη αντίδραση του Δήμου προκάλεσε η τοποθέτηση πινακίδων από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Ηγουμενίτσα, που ενημερώνουν για την «Πανεπιστημιούπολη Ηγουμενίτσας», πράξη που τονίζει πως «ξεπερνά κάθε όριο κοροϊδίας». Και συνεχίζει ο Δήμος: «Από την μία έσπευσαν να διαγράψουν την πόλη από τον ακαδημαϊκό χάρτη και να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα να λειτουργήσει τμήμα του Πανεπιστημίου εδώ και από την άλλη τοποθετούν πινακίδες με περιεχόμενο, που εξυπηρετεί αποκλειστικά την επικοινωνιακή τους πολιτική. Επέλεξαν να τοποθετήσουν αυθαίρετα και χωρίς τις απαιτούμενες άδειες πινακίδες, οι οποίες παραπληροφορούν και προσβάλουν βάναυσα την νοημοσύνη των πολιτών». 
Ο Δήμος καταλήγει καλώντας τη διοίκηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να προβεί άμεσα στην απομάκρυνση των εν λόγω πινακίδων, προειδοποιώντας πως διαφορετικά θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες.