Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής στα Γιάννενα

on .

paidiatriki

• Το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Συνεχιζόμενη Ενημέρωση του Παιδιάτρου με τίτλο «από το Νεογνό στον Έφηβο» διεξάγεται έως αύριο, Κυριακή στο ξενοδοχείο «Grand Serai».

Το συνέδριο διοργανώνει ο Τομέας Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Σωματείο Αρωγοί Πρόληψης και Θεραπείας Παιδικών Νοσημάτων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορα θέματα που απασχολούν πρωτίστως τον παιδίατρο, τον γενικό ιατρό, αλλά και κάθε άλλο γιατρό συναφούς ειδικότητας που ασκεί πρωτοβάθμια αλλά και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε παιδιά, καθώς και άλλους επαγγελματίες υγείας, με σημαντικό αριθμό επιστημόνων και ιατρών από διάφορα πανεπιστημιακά και νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας να επισκέπτονται την πόλη των Ιωαννίνων για την επιστημονική αυτή εκδήλωση που έχει καταστεί θεσμός στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου.
Φέτος η διοργάνωση θα φιλοξενήσει με κεντρική ομιλία σήμερα, Σάββατο και ώρα 18.00, τον ομότιμο καθηγητή Παιδιατρικής, Επικεφαλής Έδρας Unesco Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής κ. Γεώργιο Χρούσο.