Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τώρα όσα εφήρμοζε ως Κυβέρνηση

on .

ptyxia

• Στην αποδόμηση των επιχειρημάτων του ΣΥΡΙΖΑ περί αναγνώρισης των κολεγίων προχώρησε χθες η Υπουργός Παιδείας. Η Ν. Κεραμέως παρουσίασε στη Βουλή τα πρακτικά από προσλήψεις εκπαιδευτικών την περίοδο 2015- 2019 στα οποία αναγνώριζε την ισοδυναμία των πτυχίων των ΑΕΙ με τα κολέγια! 
«Έρχομαι όμως και στο πιο ενδιαφέρον. Γιατί ο αγαπητός κ. Φίλης είπε βαριές εκφράσεις. Μίλησε για ντελίβερι συμφερόντων. Σας λέω λοιπόν ότι το 2016 βγήκε προκήρυξη πρόσληψης εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης που αναφέρεται στην ισοδυναμία των κολεγίων. Την υπογράφει ο κ. Φίλης. Πόση υποκρισία πια. Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για 4 χρόνια; Αναγνώριζε κανονικότατα την επαγγελματική ισοδυναμία των κολεγίων. Για 4 χρόνια όλα μέλι γάλα. Ήρθε όμως το 2019 που είχαμε εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές για να γίνει αρεστός σε μια συγκεκριμένη ομάδα αποφάσισε να κηρύξει τάχα πόλεμο στα κολέγια και και ψήφισε την εξαίρεση αποφοίτων κολεγίων από προσλήψεις εκπαιδευτικών», τόνισε η Υπουργός Παιδείας, κατηγορώντας τον κ. Φίλη για βαριά υποκρισία και φθηνό λαϊκισμό. 
Παράλληλα, η ίδια υπενθύμισε ότι η συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία προκάλεσε την παρέμβαση της ευρωπαϊκής επιτροπής. 

Web Baner Antigoni