Πυρκαγιά σε κτίριο στην  Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών

on .

PYROSBESTIKH OXHMA

• Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε κτίριο που βρίσκεται στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών όταν ξέσπασε σ’ αυτό πυρκαγιά αργά το βράδυ του Σαββάτου. Η φωτιά ξεκίνησε από τη στέγη του κτιρίου η οποία και καταστράφηκε, ωστόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να την περιορίσουν και έσωσαν την έκθεση επίπλων που λειτουργεί στο ισόγειο. Από τις Αρχές διερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Μετέφεραν με το… αζημίωτο δύο παράνομους αλλοδαπούς

• Ένας συμπατριώτης μας και μία αλλοδαπή γυναίκα συνελήφθησαν στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, κατηγορούμενοι για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών. 
 Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός ο  άνδρας και ως συνοδηγός η αλλοδαπή και διαπίστωσαν ότι αυτοί μετέφεραν, έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ημεδαπού, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν. 

Είχε στο σπίτι του συσκευασίες με χασίς

• Συνελήφθη σε χωριό του Δήμου Αρταίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας άνδρας, διότι όπως διαπιστώθηκε, κατείχε στο σπίτι του και σε αύλειο χώρο, επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 16,74 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.   

Αυτοκίνητο κάηκε όταν έπεσε πάνω σε αντλία βενζινάδικου

 • Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες  χθες το πρωί όταν εξετράπη της πορείας του και «έπεσε» σε βενζινάδικο που περιείχε περίπου δεκαπέντε τόνους καύσιμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή στην επαρχιακή οδό Κέρκυρας - Πέλεκα. 
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε «βίαια» πάνω σε αντλία βενζινάδικου, το οποίο μόλις είχε ανοίξει. Η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε μια δεύτερη αντλία, με το όχημα και την πρώτη αντλία σε κλάσματα δευτερολέπτου να τυλίγονται στις φλόγες. Ο οδηγός κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο Ι.Χ. με ελαφρά τραύματα από την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, εκτός κινδύνου.

 

 

 

 

Πυροβόλησε ιδιοκτήτη καφέ
με… πιστόλι φωτοβολίδων!

 

 

• Ένας 42χρονος Γάλλος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ στη Βόνιτσα όταν τράβηξε πιστόλι φωτοβολίδων και έριξε κατά 35χρονου υπευθύνου του καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να βρει στόχο. Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς είχε διαπληκτισμό με τον 35χρονο πριν ακολουθήσει το συμβάν για το οποίο συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοχρησία, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.