Το «τελευταίο αντίο» είπαν χθες στον Περικλή Βασιλάκη

on .

khdeia

• Στο Νεοχώρι, την ιδιαίτερη πατρίδα του, αναπαύεται από χθες το πρωί ο Περικλής Βασιλάκης. Στο τελευταίο του ταξίδι τον συνόδευσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, παράγοντες του αθλητισμού και ιδιαίτερα της διαιτησίας, ως και πλήθος συγχωριανών και φίλων του.
Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Αλεξ. Καχριμάνης, οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταύρος Παργανάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου και Άρτας Βασίλης Ψαθάς, περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.
Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Πρέβεζας κ. Χρυσόστομος με τον οποίο ο Περικλής Βασιλάκης διατηρούσε πνευματικούς και φιλικούς δεσμούς.
Ο Περικλής Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή στα 64 χρόνια, ύστερα από μια διετή περίπου «μάχη» με τον καρκίνο, την οποία έχασε κυριολεκτικά όρθιος.
Στη σορό του κατατέθηκαν πολλά στεφάνια, μεταξύ των οποίων από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκ. Στεφανή, τον Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, την Αθλητική Διεύθυνση της ΕΡΤ, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.
Ψήφισμα για τον Περικλή Βασιλάκη, ο οποίος στην προηγούμενη περίοδο διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, εξέδωσε και το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.