Νέο «πρόσωπο» απέκτησε το πάρκο στα Καρδαμίτσια

on .

KARDAMITSIA PARKO ETHELONTES 24 6 19

• Ένα καλό «λίφτινγκ» που αναβάθμισε αισθητά την εικόνα του, δέχθηκε το παρκάκι στον οικισμό των Καρδαμιτσίων, το οποίο υποδέχεται καθημερινά δεκάδες μικρούς και μεγάλους πολίτες. Μάλιστα, η αρμόδια Ατιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής εταιριών και Γιαννιωτών και σε άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Αισθητική βελτίωση
Την ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση στο πάρκο που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ρήγα Φεραίου και Εθν. Αντιστάσεως στα Καρδαμίτσια, είχε σαν στόχο η εθελοντική δράση που υλοποίησε το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία τους εθελοντές του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω», το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ «My market».
Το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, έγιναν καθαρισμός του πάρκου, φύτευση αρωματικών φυτών, τρίψιμο και βάψιμο στα παγκάκια, καθώς και επιδιόρθωση του περιβάλλοντος χώρου.

Η Ελένη Βασιλείου
Σε δήλωσή της αμέσως μετά το τέλος της δράσης στα Καρδαμίτσια η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου τόνισε πως «είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία η οποία αξίζει να βρει μιμητές και από άλλες επιχειρήσεις στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης που εκπονούν. Εμείς ως Τμήμα Πρασίνου ενθαρρύνουμε τέτοιες δράσεις και καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους για να αναβαθμίσουμε τους δημόσιους χώρους στο Δήμος μας».