Έβαλαν στο… μάτι τον Πρόεδρο Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου!

on .

ENOSH STRATIOTIKON HPEIROY

• Στο στόχαστρο δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πολλά εκ των οποίων ζητούν ακόμα και τη δίωξή του (!) έχει μπει το τελευταίο εξάμηνο ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Λοχαγός Γεώργιος Θεοδώρου.
Πιο ήταν το… ατόπημά του; Η νόμιμη συμμετοχή και ομιλία του, ως εκπροσώπου της Ένωσης, στο συλλαλητήριο που έγινε πριν μερικούς μήνες στα Γιάννενα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, οι πατριωτικές του τοποθετήσεις και οι αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για την Μακεδονία, για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, το μεγαλείο της Ελληνικής Ιστορίας, αλλά και η αγάπη που δείχνει για τις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες υπηρετεί.
Όλα αυτά φαίνεται πως… ενοχλούν κάποιους κύκλους, οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να πλήξουν τη στρατιωτική του διαδρομή και την προσωπικότητά του.

Ανακοίνωση Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ
Για το συγκεκριμένο θέμα ανάρτηση έκανε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της απέναντι στον κ. Θεοδώρου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «σ’ αυτήν την άδικη επίθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως και τα μέλη της, στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο μας, του οποίου το ήθος, οι στρατιωτικές του αρετές αλλά και το αγωνιστικό πάθος για τα δικαιώματα των συναδέλφων δεν επιδέχονται ουδεμία αμφισβήτηση. Η αξιοπρεπέστατη και αξιέπαινη πορεία του ως Στρατιωτικός αλλά και ως Πρόεδρος Ενώσεως Στρατιωτικών είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος του συναδέλφου μας Λοχαγού Θεοδώρου Γεώργιου».