Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου από χθες ο Κων. Καμπουράκης

on .

KAMPOYRAKHS TZOYFH

• Νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου, ανέλαβε από χθες ο εκ Πρεβέζης προερχόμενος Κωνσταντίνος Καμπουράκης, διαδεχόμενος την Αγγελική Φωτεινού. Η τελετή παράδοσης και παραλαβής έγινε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη. Η Υφυπουργός ευχαρίστησε την κ. Φωτεινού για την ουσιαστική υποστήριξη πρωτοβουλιών για την καλύτερη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας προς όφελος των μαθητών και των οικογενειών τους.
Στο νέο Περιφερειακό Διευθυντή ευχήθηκε καλή δύναμη, επισημαίνοντας την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του.
Σε μήνυμά του ο κ. Καμπουράκης χαρακτήρισε σημαντικό το έργο που έχει πραγματοποιηθεί στις διοικητικές δομές της εκπαίδευσης, εξαίροντας τη συμβολή της κ. Φωτεινού, ενώ «υποσχέθηκε» τακτική επικοινωνία με Περιφερειακή, Δημοτική Αυτοδιοίκηση, συνδικαλιστές και διευθυντές εκπαίδευσης και σχολικών μονάδων. Προσθέτει πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και υπόσχεται να συμπαρασταθεί στα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών.