«Επικοινωνιακό σώου» και με τις μικροπαρεμβάσεις σε πεζοδρόμια

on .

MPEGKAS PEZODROMIA

• Μια ακόμη προεκλογική επίδειξη έργου έκανε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. Αψηφώντας το κρύο και την ομίχλη, αδιαφορώντας και για την ταλαιπωρία των εργαζομένων, μαζί με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για το εργοτάξιο του Δήμου Δημήτρη Νάστο, επισκέφθηκε χθες περιοχές στις οποίες γίνονται παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια, πλακοστρώσεις και λιθοστρώσεις.
Η Δημοτική Αρχή, χαρακτηρίζει μάλιστα τις παρεμβάσεις αυτές – αν και είναι τμηματικές- «ως σημαντικές», που γίνονται με «ίδια» μέσα και με τη σημαντική βοήθεια των εργαζομένων που έχουν προσληφθεί με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Βέβαια ο κ. Μπέγκας επιχείρησε να προκαταλάβει εξ αρχής τις αιχμές για προεκλογικές πρωτοβουλίες, υποστηρίζοντας πώς τώρα ήρθαν οι εργαζόμενοι, ωστόσο το «επικοινωνιακό σώου» άλλα μαρτυρεί.
Κατά τα άλλα ο κ. Μπέγκας δήλωσε πως «Γίνεται μια συντονισμένη παρέμβαση σε πολλούς τομείς προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο την παρουσία των εργαζομένων αυτών. Με μια ισόρροπη κατανομή των συνεργείων που συστήσαμε θέλουμε να αφήσουμε ένα ποιοτικό αποτύπωμα σε όλα τα σημεία του Δήμου».
«Αυτή τη στιγμή παρεμβαίνουμε σε 22 σημεία με 12 συνεργεία σε όλο σχεδόν το Δήμο. Στόχος μας είναι οι πιο πολυσύχναστες περιοχές, αλλά και όπου υπάρχουν εξειδικευμένες ανάγκες όπως έξω από σχολεία αλλά και στα νοσοκομεία», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Νάστος.