Ο αστυνομικός σκύλος «Nero» ξετρύπωσε από Ι.Χ. 20 κιλά χασίς

on .

SKYLOS NARKOTIKA 20 11 18

• Έναν ακόμα έμπορο ναρκωτικών εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων «Nero», στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στο 9ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος της Ελεούσας, ένας 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, που προέκυψαν μετά από ενδελεχή έρευνά τους, εντόπισαν τον αλλοδαπό να οδηγεί αυτοκίνητο στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο. Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Nero», σε κρύπτες σε διάφορα μέρη του οχήματος (στους θόλους των τροχών, στους προφυλακτήρες, στο χώρο της μηχανής και στις ταπετσαρίες των πίσω καθισμάτων), 39 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων.