ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ: Πρόταση στον «Φιλόδημο» για αγροτική οδοποιία

on .

AGROTIKOS DROMOS

• Την υποβολή πρότασης στον "Φιλόδημο" και στην πρόσκληση που αφορά στη βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές μονάδες αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης, το οποίο συνεδρίασε χθες το μεσημέρι. Η πρόταση του Δήμου έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.083.000 ευρώ και περιλαμβάνει δύο έργα.
- Το πρώτο αφορά στην βελτίωση - ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από Παλαιοχώρι Μπότσαρη έως Σεριζιανά και έχει προϋπολογισμό 480.000 ευρώ.
- Το δεύτερο αφορά στη βελτίωση αγροτικού δρόμου στη θέση Προφήτης Ηλίας της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου προς τις αγροτικές περιοχές Γούβες, Κουφαλόγγια και Άγιος Κωνσταντίνος, με προϋπολογισμό 603.000 ευρώ.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ακόμη να διαθέσει από ιδίους πόρους το ποσό των 383.000 ευρώ για την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων έργων.
Η πρόταση θα κατατεθεί την Δευτέρα, πρώτη ημέρα υποβολής, από τον Δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση.
Ο Δήμος Δωδώνης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει αξιοποιήσει μέχρι σήμερα το σύνολο των προσκλήσεων από το πρόγραμμα Φιλόδημος, εξασφαλίζοντας έτσι σημαντικά έργα υποδομής σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.