Στα… πράσα πιάστηκε 24χρονος που «ρουφούσε» βενζίνη από Ι.Χ.

on .

KLEBEI BENZINH

• Τα ακριβά καύσιμα που «καίνε» τελευταία τις τσέπες των καταναλωτών ήταν αυτό που ώθησε έναν 24χρονο στα Γιάννενα να κλέψει βενζίνη από σταθμευμένο όχημα, ή απλώς ήταν μια παραβατική πράξη που καταγράφηκε, όπως τόσες άλλες καθημερινά στο αστυνομικό δελτίο;
Βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι ώθησε τον νεαρό να προβεί σ’ αυτή την ενέργεια, ωστόσο είναι ένα περιστατικό, που τραβάει την προσοχή, καθώς δεν είναι συνηθισμένο. Ο 24χρονος συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που αφαιρούσε βενζίνη από Ι.Χ. Σε βάρος σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ κατασχέθηκαν ένα μπιτόνι και λάστιχο, ως μέσα αφαίρεσης καυσίμων.
Στην Φιλιππιάδα  
Στο… συνηθισμένο μέτωπο των ναρκωτικών συνελήφθη ξημερώματα στην Εθνική Οδό Άρτας – Φιλιππιάδας (περιοχή Γέφυρα Καλογήρου) ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο δράστης και μετά από έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν κρυμμένες στο θόλο του οχήματος, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,9 γραμμαρίων.
Και 9 δενδρύλλια
Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
• σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 293 γραμμαρίων,
• στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, 9 δενδρύλλια κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη, φυτεμένα σε γλάστρες.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ