«Βομβαρδισμένα τοπία» η πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα

on .

DROMOS LAKKOYBES

• «Η Πόλη μας και τα Δημοτικά διαμερίσματα μοιάζουν με  βομβαρδισμένα τοπία και η Δημοτική Αρχή  φαίνεται να μην μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και σε αυτή την στοιχειώδη υποχρέωση στα αιτήματα των συμπολιτών, που ταλαιπωρούνται», τόνισε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκος Γκόντας σε παρέμβασή του στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή απαντήσεις για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για να αποκατασταθούν οι δρόμοι από τις λακκούβες. Η απάντηση του Δημάρχου, ήταν «αφοπλιστική», αφού και αυτές της απέδωσε στην… κληρονομιά του παρελθόντος, για να του υπενθυμίσει ο κ. Γκόντας ότι η παράταξή του διανύει το όγδοο έτος της θητείας της στη Δημοτική Αρχή.
Ο κ. Γκόντας κατηγόρησε επίσης τη  Δημοτική Αρχή και την Διοίκηση της ΔΕΥΑΙ, ότι εντελώς  ανεύθυνα έβαλαν την επιχείρηση σε περιπέτεια, λειτουργώντας παράνομα και παίρνοντας αποφάσεις, οι οποίες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση κρίθηκαν παράνομες, λόγω παράνομης σύνθεσης του Δ.Σ. Και πάλι όμως για το Δήμαρχο, η ευθύνη ανήκει σε άλλους και στη συγκεκριμένη περίπτωση την κεντρική διοίκηση που δεν επιτρέπει την πρόσληψη  νομικού συμβούλου.
«Πλήρης ανικανότητα. Ούτε απλή διαχείριση δεν είναι σε θέση να κάνουν. Οι δε προφάσεις εν αμαρτίαις, ότι δήθεν δεν έχει νομική υπηρεσία η ΔΕΥΑΙ, αποκαλύπτουν την ηθελημένη άρνηση της Δημοτικής Άρχής να στελεχώσει την εν λόγω υπηρεσία, αφού η αίτηση για πρόσληψη νομικών συμβούλων  υποβλήθηκε εκπρόθεσμη», σχολίασε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.