Αποκλείστηκε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα από το κύπελλο

on .

PAS K20 KASTORIA
• Την ήττα 0-2 από την Καστοριά γνώρισε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο η Καστοριά πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πιο «ομάδα» από τον ΠΑΣ και κατάφερε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 4’ όταν ο Μαντζάνας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαϊωάννου κάνοντας έτσι το 0-1.
Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απαντήσει στο 18’ όταν ο Τάτσης έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Αλεξίου που σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας της Καστοριάς μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 32’΄ο Παπαδόπουλος Ε. έκανε τη σέντρα, με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία της Καστοριάς, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιος παίκτης του ΠΑΣ να την στείλει στα δίχτυα.
Στο 43’ η Καστοριά έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Νίνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ θα περίμενε κανείς να πιέσει, όμως η Καστοριά ήταν αυτή που έκανε το 0-2, τελειώνοντας τα όποια όνειρα των γηπεδούχων για να κάνουν την ανατροπή.
Βέβαια ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε μειώσει το σκορ, αφού στο τελευταίο τέταρτο έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.
Στο 47’ ο Παπαδόπουλος Ε. βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 55’ η Καστοριά έκανε το 0-2 όταν ο Σίμος έκανε την σέντρα και ο Νταμζί με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 57’ μπαλιά του Ράπο στον Νταμζί, σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 70’ ο Λιάππης εκτέλεσε κόρνερ, ο Λιάσος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 72’ σέντρα του Λιάππη, ο Σαββίδης μέσα στην μικρή περιοχή έκανε το σουτ, με τον Γιαλμά να αποκρούει ενστικτωδώς σωτήρια.
Διαιτησία: Ρίππης (Κωνσταντίνου-Τσόγκας) ΕΠΣ Πρέβεζας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Αλεξίου, Μπελλά, Βλαχόπουλος (73’ Παπαδόπουλος Κ.), Γώγος, Λαμπίρης, Λιάσος, Μούτσιος, Παπαδόπουλος Ε., Ψαρράς Ι. (58’ Σαββίδης), Τάτσης (46’ Λιάππης).
Καστοριά: Κράτσιος (46’ Γιαλμάς), Σίμος, Νίνο, Νέδος, Πετρόφ, Αντωνιάδης, Νταμζί, Μηλιάτης, Χασάι, Ράπο (77’ Τσόπρας), Μαντζάνας (92’ Μελισσανίδης).

Θλάση στη γάμπα ο Κόντε
• Χωρίς τους Τζημόπουλο, Σκόνδρα και Κόντε πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής του Θωμά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος  Καραϊσκάκης».
Η προπόνηση των Ηπειρωτών πραγματοποιήθηκε στο πλαστικό γήπεδο της Ανατολής και περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χωρό και οικογενειακό διπλό.
Πέραν των τραυματισμών των Τζημόπουλου και Σκόνδρα, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κόντε στη γάμπα και η μαγνητική που έκανε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση σε ένα ευαίσθητο σημείο, όπως είναι η γάμπα.
Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και θα είναι η τελευταία του ΠΑΣ Γιάννινα πριν το Πάσχα καθώς ο Γιάννης Πετράκης έδωσε τριήμερη άδεια στους παίκτες  του για να περάσουν τις γιορτινές  ημέρες μαζί με τις οικογένειες τους.
Η επιστοφή στις προπονήσεις ορίστηκε για τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Οι δεδομένες απουσίες για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά είναι αυτές του τραυματία Τζημόπουλου, ο οποίος έκανε αρθροσκόπηση για μηνίσκο, αλλά και των τιμωρημένων λόγω καρτών Ζάιρο, Ακόστα και Λίλα που δηλώθηκαν να εκτίσουν στο συγκεκριμένο ματς.