ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K20 27 11 16

Κ20: «Έσπασε το ρόδι» ο ΠΑΣ νικώντας με 6-1 την Βέροια

Ξέσπασε η ομάδα Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 6-1 της Βέροιας.
Η Βέροια στο 16’  έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Πατσιαβούρας για χτύπημα στον Καινούργιο.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Δόρης εκτέλεσε φάουλ και ο Τσιούχας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κολιοφούκα.
Ο ΠΑΣ αντέδρασε άμεσα, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 23’ με πλασέ του Καινούργιου.
Στο 45’ έγινε η ολική ανατροπή στο σκορ για τον ΠΑΣ όταν ο Καινούργιος έκανε την σέντρα, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Σιαφαρίκα πέρασε κάτω από το πόδια του, έφτασε στον Γκλεγκλέ που σε κενή εστία έκανε το 2-1.
Στο 48’ ο Σιαφαρίκας ανέτρεψε τον Σιχλιμοίρη με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Σιχλιμοίρης κάνοντας το 3-1.
Στο 69’ με αυτογκόλ του Κουμπαρόπουλου έγινε το 4-1.
Στο 81’ ο Σιχλιμοίρης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γκλεγκλές.
Διαιτησία: Σταματελόπουλος (Παπαλαζάρου-Θανασιάς).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Κολιοφούκας, Λαμπίρης (69’ Αλεξίου), Καινούργιος, Ζήκος, Σιουκουλλάνι, Τσιέπας (74’ Κιτσάκης), Μούτσιος, Μασούρας, Σιχλιμοίρης, Μπιμάι (53’ Ψαρράς), Γκλεγκλές.
Βέροια (Δημήτριος Χριστοφορίδης): Σιαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Τσιότρας (74’ Τσελέπης), Ράδης, Τσιούχας, Πέλκας (53’ Αβαντζής), Δόρης (59’ Κουμπαρόπουλος), Στυλίδης, Ιακωβίδης, Καραγιάννης, Ζυγκερίδης.

Κ17: Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ, νίκησε 2-0 τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Μόνος του στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Κ17 του ΠΑΣ μετά την εκτός έδρας νίκη που πήρε με 0-2 μέσα στον Ηρακλή.
Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι τις μεγάλες δυνατότητες που έχει και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη. Τα γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος Ε. (11’)  και Λιάσος (78’).
ΠΑΣ Γιάννινα (Μπαδήμας): Πατσιούρας, Μέγας (88’ Μπούτζας), Τάτσης, Κώστας, Μπελά, Λάγκας, Εμβραΐζογλου (70’ Τσούνης), Λιάσος (82’ Καραμποΐκης), Παπαδόπουλος Ελ., Παπαδόπουλος Κ. (60’ Νάνος), Πήλιος (75’ Γιωτάκης).

Κ15: Ο αποδεκατισμένος ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε 2-1 από τον Ηρακλή

Δεν τα κατάφερε η Κ-15 του ΠΑΣ να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα 2-1 από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Η ομάδα του ΠΑΣ παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις στο παιχνίδι λόγω των ιώσεων που ταλαιπωρούσαν αρκετούς παίκτες, ωστόσο έκανε καλή εμφάνιση.
Ο Ηρακλής προηγήθηκε 1-0, ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κλεισούρα, όμως λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Ηρακλής πέτυχε και δεύτερο γκολ παίρνοντας τη νίκη.
ΠΑΣ Γιάννινα (Ανθυμιάδης): Βακαλόπουλος, Τσακανέλης, Τσιούτσιος, Γεωργούλας, Πεπόνης, Νάτσιας, Παππάς, Λώλης, Κλεισούρας, Γούκος, Λέκκας.
Έπαιξαν και οι: Στεργίου, Τσιάκαλος, Κυριακόπουλος, Τζιάλλας